Om tjänsten

Skalingo.se är en sajt som listar produkter från flera välkända webbutiker. Vi har en tydlig inriktning och är helt nischade mot mobilskydd som skyddar din mobiltelefon från skador. På sajten hittar du alla typer av skal i olika utföranden och material. Mobilfodral som läderfodral, plånboksfodral och sportarmband samt alla typer av skärmskydd som skyddar skärmen mot repor. På Skalingo.se hittar du över 20 000 produkter till din mobiltelefon. Du hittar produkter till så gott som alla mobiltillverkare och mobilmodeller.

Vi är länken mellan dig och butiken

Vi samlar skydd till mobilen från 18 olika webbutiker i dagsläget. Skalingo.se är ingen butik då vi inte säljer några varor själva utan vi är helt enkelt en samlingsplats där vi fungerar som en länk mellan dig och butiken. Att använda vår tjänst för att hitta mobilskydd är helt kostnadsfri för dig som konsument.

Vi vill förenkla din din shoppingupplevelse

Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse enklare och smidigare genom att du ej ska behöva surfa runt bland alla webbbutiker för att hitta mobiltillbehör utan kunna hitta allt här på Skalingo.se och sedan gå vidare till butiken för att handla. Att shoppa mobilskydd har aldrig varit enklare!

Visa produkter